Bezorgen

Levertijd

Onze levertijd is 2 tot 5 werkdagen (voor Nederland en België). Indien u uw bestelling met spoed wilt ontvangen, kunt u het beste even contact met ons opnemen. Onze pakketten worden bezorgd door DPD en PostNL.

Wij adviseren u om een adres op te geven waar iemand aanwezig is om het pakket in ontvangst te nemen. Indien u niet thuis bent zal de bezorgservice het de volgende dag nogmaals proberen. Indien het afleveren na een aantal pogingen niet is gelukt wordt het pakket weer terug gestuurd naar Diss i.d. of, in geval van PostNL, naar een afhaalpunt gebracht.

Verzendkosten

Binnen Nederland berekenen wij € 5,50 verzendkosten. Boven de € 100,- worden geen verzendkosten in rekening gebracht. Wij berekenen voor leveringen naar Belgie, Duitsland, Luxemburg en Frankrijk € 10,00. Wilt u uw bestelling naar een ander land laten bezorgen? Neem dan eerst even contact met ons op (info@diss-id.nl).

De bestelling laten bezorgen op een ander afleveradres

Je kunt ervoor kiezen om de bestelling op een ander afleveradres te laten bezorgen. Handig als je de bestelling bijvoorbeeld als cadeau verstuurt of als je de bestelling op je werk wilt laten afleveren. Je kunt in de afrondfase van je bestelling aangeven dat het afleveradres anders is dan het factuuradres.

Algemeen

Colorique/Diss i.d. hanteert de afleverdatum van de vervoerder als ontvangstdatum.