Productie partner voor Start-ups

Heb jij een leuk product ontworpen wat je graag zou willen produceren?
Wij kunnen de productie van jouw home deco ontwerpen verzorgen.

Zou jij als ondernemer graag je eigen producten willen produceren maar weet je niet precies waar te beginnen? Of hik je aan tegen de grote aantallen van productie orders? Wil je maar eenmalig produceren of heb je weinig tijd en geef je het daarom liever uit handen? Wij helpen je graag en verzorgen het productieproces voor jou.

Doordat wij een continue productie proces in India hebben voor ons eigen merk Colorique® is het voor ons makkelijk om jouw merk mee te nemen in het al lopende proces. Ook hebben wij goede contacten voor het transport naar Nederland. Het enige dat jij moet hebben is een leuk ontwerp.

Ons specialisme ligt in de woning decoratie en in het bijzonder textiel producten, lampen en sieraden. Bekijk deze website om een idee te krijgen van de verschillende product mogelijkheden. Vanzelfsprekend is er nog veel meer mogelijk.

India

Wij hebben goede, respectvolle en langdurige relaties met fabrieken in India. Zij produceren op een eerlijke manier voor mens en milieu. Dit vinden wij erg belangrijk en wij zullen dan ook nooit hier concessies op doen. India staat bekend om het handwerk en specifieke product details.

Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op.

X