Over Colorique® Dutch Design

Blij worden

Het is onze missie om unieke producten te maken waar grote en kleine mensen blij van worden. Daarom vind je bij ons vrolijke producten voor de kinderkamer, woondecoraties en accessoires.

Wij hebben een passie voor oude stoffen, handwerk, vrolijke kleuren en originele producten. Deze passie is terug te zien in al onze collecties. De producten uit de Bindi collectie worden bijvoorbeeld uit oude sari’s gemaakt. Het kleurenpallet in de Chokhi Stamps collectie is super vrolijk. We geven ook veel aandacht aan kleine originele details. Bijna al onze producten zijn met de hand gemaakt, hierdoor is elk product uniek.

Op een eerlijke manier

Tevens vinden wij het belangrijk om op een eerlijke manier te produceren voor mens en milieu. In de komende tijd zullen we geheel overgaan op het gebruik van biologisch katoen. Ook het verf proces proberen we op een manier te doen die het milieu zo min mogelijk belast. We hechten grote waarde aan langdurige, respectvolle relaties met onze fabrieken in India. Zo kunnen we goede omstandigheden realiseren voor iedereen die onze producten met zoveel liefde maakt.

We werken, waar mogelijk, met recyclede materialen. Bijvoorbeeld plastic of canvas. Door materialen te hergebruiken proberen we minder afval te genereren.

Nederlands merk

Colorique® is een Nederlands merk en bestaat al meer dan 20 jaar. We leveren aan winkels over de hele wereld. Daarnaast hebben we onze eigen webshop waar alle producten ook te bestellen zijn. Het merk Colorique® is onderdeel van het bedrijf Diss i.d.-interieur design.

With Love,
Colorique

X